×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Ny Clash-grafik i League of Legends

1
Demacia, Freljord, Piltover, Shadow Isles eller Zaun? Riot Games ser ut att ge spelare möjligheten att visa upp sina Clash-färdigheter via ny grafik.
Clash-grafik baserat på olika nationer har poppat upp på Public Beta Environment inför patch 8.10. Flaggor och troféer länkade till Demacia, Freljord, Piltover, Shadow Isles och Zaun har lagts till liksom tomma piedestaler. Alla saker har olika versioner, så det ser ut som att de kommer att kunna uppgraderas.

Demacia-versionerna är utmärkta som "baser" så det ser ut som att dessa kommer att vara standardalternativen för samtliga dekorationer. Det kan mycket väl vara så att troféerna kommer att ta plats på spelarprofilerna för att visa hur bra en spelare är på Clash. Det finns ännu inte mycket att gå på gällande de nya sakerna, men de har säkerligen något att göra med hur många Clash-matcher en spelare vunnit.

Se hela listan över grafiken här
surrenderat20.net

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..