×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

League of Legends tutorial blir omgjord

1
Snart kan nya spelare testa upp till tre olika champions redan i League of Legends tutorial. I alla fall om Riot Games planer går i lås.
Enligt en av Riot Games ansvariga för League of Legends har de som spelskapare inte skapat den optimala miljön för nya spelare att lära sig att utöva spelet och detta är något de vill förändra. Allt för få började sin speltid med att lära sig hur man spelar via den tutorial som idag finns i spelet, istället har de flesta lärt sig via vänner och streamers.

För att fixa detta vill Riot göra om introt i spelet genom att dela upp den i tre korta tutorials. Detta ska hjälpa nya spelare att både lära sig mekaniken men också för att nykomlingar ska få information om det som faktiskt är viktigt när man utövar spelet. De tvekar dock då de inte vill överösa nya spelare med information innan de ens hunnit testa spelet på riktigt.

Videon i spelaren nedan visar hur en ny tutorial kan se ut

Information om planerna
leagueoflegends.com


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..