×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Dara går i pension — efter hot och straff

1
Efter hot och straff kretsande kring Pentagrams spelares visum i Japan väljer nu Jeon "Dara" Jeong-hoon att gå i pension. Han återvänder nu till Sydkorea för att vila upp sig.
I februari gav Riot Games organisationen Pentagrams personal, Nakamura Hiroki och Fujita Takuya, en tre månaders lång ban samt att laget fick en ban för fem rundor i vårens split. Detta efter att organisationen uppgets beslagtagit sina spelares visum. Alla boende i Japan som kommer från ett annat land måste alltid ha ett visum på sig under sin tid i landet, annars kan de tvingas inför rätta vilket i sin tur kan resultera i både fängelse och böter.

Pentagram ska ha använt de konfiskerade visumen till att hota och straffa sina spelare enligt deras tidigare spelare Jeon "Dara" Jeong-hoon. Enligt den sydkoreanska spelaren var Riots straff på tok för snällt. Hoten och straffen blev på tok för mycket för honom vilket resulterat i att han nu valt att gå i pension samt återvända till Sydkorea. Enligt Jeong-hoon kan han numera inte spela utan att kräkas och tiden i laget förstörde hans kärlek till spelet.

Översättningen av spelarens uttalande och mer information finnes här
dotesports.com


Artikelbild: League of Legends ベスト動画

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..