×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Team Liquid bänkar Olleh — mitt under Mid Season Invitational

1
Mitt under Mid Season Invitationals huvudturnering väljer Team Liquid att göra spelarförändringar. Joo-sung "Olleh" Kim stiger ner för att lämna plats åt Joseph "Joey" Haslemann.
Efter bara två matcher under Mid Season Invitational bestämde sig Team Liquid för att bänka sin support Joo-sung "Olleh" Kim, detta efter att de förlorat båda sina matcher. Det ska vara spelarens egna beslut. De visade sig starkare än någonsin inom amerikanska gränser, men de har inte lyckats bevisa sig mot de internationella topplagen.

In i laget går Joseph "Joey" Haslemann in. Valet gjordes trots att laget aldrig spelat med Haslemann i en officiell match ännu. I dagens inledande match spelade Haslemann för laget och i den andra matchen gick åter Kim in i femman. Det ser dock osäkert ut för hela truppen efter att junglern Jake "Xmithie" Puchero tweetat att laget har en hel del att utvecklas inom, inte bara fokuserat på en av positionerna.

De menar dock att de är mer än fokuserade på framtiden
Twitter


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..