×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Patch 8.11 runt hörnet — Förändringar bland runor och items

1
Det blir inga förändringar bland champion abilities under årets mid-season patch, istället blir det fokus på items och runor som har syftet att förändra spelet från distans.
Efter att ha förändrat både AP items och adderat en “Conqueror” keystone i patch 8.4 respektive 8.6 är det enligt Riot ‘overkill’ att lansera en stor mid-season patch ovanpå de nya funktionerna. Istället har skaparna valt att sätta tyngd på skyttar och därigenom justerat items såväl som runor för att möjliggöra ett alternativt spelsätt som marksman.

Infinity Edge får sig en förändring då bland annat Zeal och dess uppgraderingar kommer att kosta mer; det tar längre tid att skala upp sig som crit-fokuserad marksman, speciellt när även Cloak of Agility tas bort från menyn. En ny domination keystone, Hail of Blades, får istället debutera vid sidan om svärdet Stormrazor. Svärdets första basic attack garanteras bli en critical strike samtidigt som att spelaren ges en kort hastighets-boost för varje critical strike som rakas in.

Utöver Stormrazor och Hail of Blades finns det en hel del förändringar på redan existerande items, mer om vilka runor och items som affekteras av patchen kan läsas här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..