×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Pyke på väg in: Här är allt vi vet om den nya championen

1
Tidigare under veckan publicerade Riot Games ett offentliggörande där kommande Pyke framställdes. Vi har valt att sammanställa all information som skulle kunna vara en del av den kommande championen.
Redan i april detta år avslöjade Riot en liten del av den kommande championen; en mörk och sinister hjälte skulle ta plats, vars namn nu visat sig vara Pyke. Med en dolk och ett svärd med fiskekrok finns det en möjlighet att någon av hans abilities får en ‘grab’-liknande förmåga som stödjer det rykte om en aggressiv support roll.

Championen sägs även få någon form av en hjärnkontrollerande förmåga efter följande uttalande av Riot i ‘Champion Roadmap’ för April månad:

“Vi ville skapa en aggressive playmaker, någon som inte bara räddar en drunknande kamrat, men som tvingar motståndarna att dränka sig själva… med deras egna händer.”

Mer information om Pyke har ännu inte offentliggjorts, men kanske är det du som hittar nästa hint om vad som kan komma härnäst i Patch 8.11.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..