×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

En ny champion äntrar League of Legends — presenterar supporten Pyke

1
Pyke, "The Bloodharbor Ripper", är League of Legends senaste skapelse. Den nya championen väntas vara en support och Riot Games har äntligen offentliggjort hur han ser ut.
Riot Games har hintat om en ny champion under en längre tid och nu har de äntligen offentliggjort Pyke via en video på sociala medier. Videon visar oss en person som faller ner i ett käftarna av ett gigantiskt undervattensmonster vilket förvandlar personen till något bara mardrömmar kan skapa. Nu vandrar Pyke längst gatorna i jakten på hans kamrater som svek honom och lämnade honom att möta ett hemskt öde.

"Pyke's skeppskamrater såg honom drunkna. I hans ögon är alla från Bilgewater skyldiga", skriver Riot i tweeten till videon.

Enligt Riots första hintar är Pyke utformat för att vara en support med massor av spelmöjligheter. Han ska även ha en mycket mörkare sida än de flesta andra supporters vilket bevisas i videon. Förhoppningsvis kan vi få se mer av Pyke inom kort tillsammans med mer information gällande hans kit.



Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..