×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Oracle Arena står värd för sommarens nordamerikanska LCS-finaler

1
Oracle Arena, samma arena som länge stått värd för IEM Oakland, kommer att agera turneringsplats för de nordamerikanska LCS-finalerna i sommar.
De nordamerikanska LCS-finalerna kommer att hållas i Oakland, Kalifornien, efter sommarens split. Som värdarena står Oracle Arena som årligen står värd för IEM Oakland. På senare år har dock IEM Oakland inte hållit i någon League of Legens-turnering vilket innebär att LCS-finalerna blir den första League-turneringen sedan november 2016.

Förutom att bli det första League-evenemanget sedan IEM Oakland 2016 kommer detta dessutom att bli första gången de nordamerikanska LCS-finalerna hålls i Kalifornien sedan 2015 då vår-finalerna hölls i Los Angeles. Oracle Arena har plats för ungefär 20 000 personer och är främst känt för att vara hemmaplan för NBA-laget Golden State Warriors. Biljetter till turneringen, för den som planerar att åka till USA i september, kommer att släppas inom en snar framtid.

Läs mer om evenemanget här
lolesports.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..