×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Europa

Så inleddes European Masters — NiP på en andraplats i gruppen

1
Kliktech, Gamers Origin och Mad Lions E.C. har direkt avancerat till kvartsfinalerna i European Masters 2018. Svenska Ninjas in Pyjamas och Team Atlantis har en fortsatt kamp om slutspelsplatser.
Den inledande gruppomgången av European Masters 2018 gick under helgen av stapeln och vi har redan fått se ett flertal överraskningar. Bland annat ligger stjärnfyllda Origen på en tredjeplats i sin grupp efter att de förlorat sin inledande match mot Kliktech. Det serbiska laget har visat sig oerhört starka då de inte bara vann mot Origen, utan även mot Euronics Gaming vilket placerade dem direkt i slutspelets kvartsfinaler. Även Gamers Origin och Mad Lions E.C. är klara för kvartsfinalspel.

Svenskfyllda Ninjas in Pyjamas samt Team Atlantis har ännu en bit kvar innan de kan placera sig i slutspel. De förstnämnda har vunnit sin enda spelade match medan Atlantis går 1-1 i matcher. Båda lagen har dock en chans att ta sig till slutspel, men bara Atlantis har chansen att säkra en gruppetta då NiP:s grupp vanns av Mad Lions vilket innebär att de måste spela sig igenom första slutspelsomgången till skillnad från gruppettorna.

Följ turneringen via vår turneringssida


Artikelbild: Index/Luka Šangulin

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..