×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ninjas in Pyjamas kontrakterar nytt League of Legends-lag

1
Under ledig av midlanern Emil "Larssen" Larsson äntrar Ninjas in Pyjamas åter League of Legends. Organisationen har valt att satsa nästan helsvenskt inför European Masters.
Förra året föll Ninjas in Pyjamas ur League of Legends Championship Series efter sommarens split och kunde inte återhämta sig i förflyttningsomgången då de slogs ut av FC Schalke 04. Nu har den svenska organisationen valt att åter satsa på det populära spelet genom att kontraktera ett näst intill helsvenskt lag. I samband med nyheterna offentliggjorde NiP att deras nya ninjor kommer att debutera under League of Legends European Masters där de blivit seedade direkt in i gruppspelet, det vill säga att de inte behövde spela sig in i turneringen.

Enligt organisationen har de valt att satsa på svenska spelare för att kunna representera sitt hemland i den europeiska turneringen. Laget toppas av Finn "Finn" Wiestål och i mid ser vi Emil "Larssen" Larsson. På botlane ser vi en duo i form av Ludvig "SMILEY" Granquist och Morgan "HustlinbeasT" Granberg. Lagets brittiska representant är Marc "Caedrel" Lamont
som agerar jungler. Ännu en britt finnes i form av Alexander "Candyfloss" Cartwright som är lagets huvudcoach.


Laget offentliggjordes via organisationens webbsida
nip.gl


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..