×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Voice-chat är här — men bara för premades

1
Riot Games har implementerat en av de mest efterfrågade sakerna i League of Legends - en röstchatt, eller "voice-chat" som det heter. Den fungerar dock endast inom premade-grupper.
Under de senaste åren har voice-chat varit extremt efterfrågat av communityn i League of Legends och nu är den äntligen här. Riot Games har öppnat portarna för alla spelare att använda sig av en röstchatt i spelet, men bara bland sina premades. Orsaken till att röstchatten endast kan användas inom premade-grupper är att Riot vill minska risken för att spelare ska bli nedtryckta via kanalen.

Chatten finnes både i klienten och in-game via en logotyp i form av en mikrofon. Den har en egen meny som kommer upp om du trycker på mikrofonen som ligger nära vänlistan i klienten och precis bredvid kamera-locken när du väl är inne och spelar en match. Via menyn kan du reglera volymen på dina deltagande vänner samt hoppa ur kanalen helt om du så önskar.

Riot ville först inte implementera en röstchatt, men ändrade sig
dotesports.com


Artikelbild: Riot Games

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..