×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

G2 säkrar en andraplats i EU LCS — Fnatic krossar Schalkes slutspelsdrömmar

2
Fnatic slår Schalke 04 för att hindra laget från att ta sig till slutspel i den europeiska upplagan av LCS. Kort därefter säkrade G2 Esports en andraplats i ligan efter vinst mot Splyce.
I dagens europeiska LCS-matcher fortsatte de redan slutspelsklara Fnatic att dominera på riften. Trots att Martin "Rekkles" Larsson och hans lagkamrater redan har säkrat en förstaplats i ligan har de inte trappat ner på sin framfaran, vilket Schalke 04 fick känna av när deras slutspelsdrömmar blev krossade. Redan under de första fem minuterna kunde Fnatic säkra first blood på botlane, vilket var den perfekta starten för en perfekt match. Så snart Baron kom upp gick Fnatic för den och fick total kontroll. De tog sig in i Schalkes bas och stängde matchen kort därefter för att avsluta ligaspelet med 14-4. Förlusten innebär att Schalke inte kan ta sig till slutspel.

G2 Esports följer med Fnatic till finalspelet i Danmark då de tog en andraplats i ligan efter vinst över Splyce. Det var dock Andrei "Xerxe" Dragomir som hjälpte Splyce till ledning i början av matchen, detta tack vare bra ganks som Zac. När ungefär 15 minuter av matchen gått var det dock G2 som började ta över kontrollen, tack vare en fight mot Splyces toplaner. G2 kunde snart ta Baron, för att fortsätta sitt övertag, och minionsen pushade in mot Splyces nexus för att stänga matchen. Vinsten säkrar inte bara G2 Esports andraplats, utan är välbehövlig då de kommer att få fler championship-poäng inför världsfinalerna ju högre de placerar sig nu.

EU LCS 2018 Spring Split

#TeamScore
1Fnatic14W-4L
2G2 Esports12W-7L
3Splyce11W-8L
4Team Vitality10W-8L
5H2k Gaming8W-10L
5Roccat8W-10L
5Misfits Gaming8W-10L
8FC Schalke 047W-11L
8Giants Gaming7W-11L
10Unicorns of Love6W-12L

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..