×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

De europeiska LCS-finalerna hålls i Danmark

1
Riot kommer att hålla de europeiska vårfinalerna i League of Legends Championship Series den 7-8 april från Royal Arena i Köpenhamn, Danmark. Vinnarna säkrar en plats i MSI 2018, poäng samt titeln som Europas bästa League-lag.
Den 7-8 april intar League of Legends Royal Arena i Köpenhamn, Danmark, när Riot håller i League of Legends Championship Series vårfinaler. Detta markerar Köpenhamns första stora League of Legends-evenemang genom tiderna och den andra gången LCS-finalerna kommer till Norden. Förra gången Riot höll finalspel i Norden var 2015 då Fnatic tog hem vinsten i Stockholm, Sverige. Martin "Rekkles" Larsson och hans lagkamrater ligger på stabila 13 vinster i den pågående ligan, vilket ger dem en säker plats i finalerna.

Den europeiska ligans fyra toppande lag kommer att ställas mot varandra i jakten på championship-poäng, en plats i Mid Season Invitational samt titeln som Europas bästa League-lag. Lördagen den 7 april kommer tredjeplatsmatchen att spelas och ligafinalen kommer att spelas söndagen därefter. Förstaplatstagarna kommer som sagt att säkra en plats i MSI, som hålls i Tyskland och Frankrike detta år, liksom i Rift Rivals 2018 tillsammans med andra- och tredjeplatstagarna.

Fans kan boka finalbiljetter via Tickmaster
lolesports.com

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..