×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Communityt har talat - dessa League of Legends-champions är värst att möta

2
League of Legends-skaparna Riot Games har nu presenterat statistiken för deras senaste undersökning om vilka champions spelarcommunityt avskyr att möta. Här är resultatet.
Avskyr du också att möta en Zed, Vayne eller Yasou? Då är du definitivt inte ensam. Riot Games, skaparna av League of Legends har nämligen nu gått ut med resultatet av den spelarundersökning de nyligen gjort, där de bett om användarnas åsikter. Förutom att lista dessa har de även bett om tips från spelare som spelar dessa champions i första hand så att de som känner rädsla och oro i loading screenen kan lugna ner sig en aning och lära sig att spela mot dem.

Det hela presenterades inte minst på deras specialbyggda sajt under namnet "Face your Fears" utan kom även i form av något som skulle kunna liknas vid en skräckfilms-inspirerande trailer.


Listan publicerades på Riots specialbyggda sida
Riot Games


Artikelbild: Riot Games

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..