×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LCS

Riot testar nytt koncept - tipsar om veckans mest sevärda matcher

0
Nu har Riot Games introducerat ett nytt programkoncept där tittarna varje vecka får följa de tre bästa och mest sevärda matcherna från NA och EU LCS, LCK samt LPL.
Den som älskar att följa både NA och EU LCS, koreanska LCK och kinesiska LPL men inte känner för att titta på varje match, kommer nu att kunna jubla extra högt. League of Legends-skaparna Riot Games har nämligen nu gått ut med att de kommer att implementera ett nytt koncept under namnet "Must Watch Matches", som syftar till att bjuda tittarna på tips om vilka matcher som varit mest sevärda under veckans gång.

Det nya programformatet kommer i form av ett litet "paket" med tre utvalda matcher från veckan som gått och kommer sedan att sändas två gånger på tisdagar för både den nordamerikanska och europeiska publiken. Det första avsnittet släpptes redan idag, och återkommer i ny form nästa vecka. Planen är även att det skall bli ett återkommande koncept inför Summer Split.


Första avsnittet av Must Watch Matches sändes under tisdagen den 13 mars
Twitch

Riot offentliggjorde konceptet på sin hemsida
Riot Games


Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..