×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Meta

Riot återinför "Your Shop" till League of Legends

1
Nu erbjuder Riot Gaming skins till ett rabatterat pris genom att återinföra "Your Shop" till League of Legends. Shoppen kommer att stå öppen till och med den 27 mars.
Riot Gaming har valt att ta tillbaka "Your Shop" till League of Legends. Den speciella shoppen väljer ut sex skins och erbjuder dem till ett lägre pris än de går för i den vanliga butiken. Detta är perfekt för alla som vill köpa nya skins till sina karaktärer eller söker efter ett specifikt legacy-skin, då dessa kommer att vara tillgängliga i "Your Shop" även om de inte längre finns kvar i den vanliga butiken.

För den som får upp ett skin till en karaktär de inte äger, kommer samma rabatt att appliceras på karaktären. Trots att legacy-skinsen kommer att finnas tillgängliga innebär det inte att man kan få vilket skin som helst. Ultimate, legendary, limited och gemstone-skins kommer inte att finnas i shoppen. Du som vill ha ett skin som släppts inom tre månader får dessvärre vända dig till den vanliga butiken, då dessa inte kommer att finnas tillgängliga i ens personliga shop. "Your Shop" kommer att vara öppen till och med den 27 mars.

Ikonen för "Your Shop" finns bredvid den vanliga butiksknappen i klienten
leagueoflegends.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..