×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Korea

Smeb blir första toplanern i LCK att nå 1000 kills under sin karriär

1
Den 22-åriga KT Rolster-spelaren Song "Smeb" Kyung-ho har nu lyckats med bedriften att bli den första LCK-toplanern att nå 1000 kills.
En av de mest ikoniska sydkoreanska spelarna, Song "Smeb" Kyung-ho har blivit den första toplanern i den koreanska motsvarigheten till LCS, LCK, att nå 1000 kills under sin karriär. Bragden, som esportsajten Shotcaller var först ut med att skriva om, resulterade i att han numera kan titulera sig som den första toplanern i LCK att nå det magiska antalet kills.

Faker på listan av få spelare som också lyckats


Bedriften skedde under matchen mellan Kyung-ho:s lag KT Rolster och Kongdoo Monster, där Smeb spelade Camille på toplane. Tidigare har enbart fem andra proffspelare i LCK nått upp till siffran, där bland annat SKT-legendaren Lee "Faker" Sang-hyeok och Kingzone DragonX-ADC:n Kim "PraY" Jong-in återfinns. Lyckandet att nå 1000-kills under sin professionella karriär har dock uppnåtts sedan tidigare av flertalet andra stora proffs som varit med i scenen länge.
Shotcaller var först att rapportera om bragden
Shotcaller

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..