×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Korea

Smeb blir första toplanern i LCK att nå 1000 kills under sin karriär

1
Den 22-åriga KT Rolster-spelaren Song "Smeb" Kyung-ho har nu lyckats med bedriften att bli den första LCK-toplanern att nå 1000 kills.
En av de mest ikoniska sydkoreanska spelarna, Song "Smeb" Kyung-ho har blivit den första toplanern i den koreanska motsvarigheten till LCS, LCK, att nå 1000 kills under sin karriär. Bragden, som esportsajten Shotcaller var först ut med att skriva om, resulterade i att han numera kan titulera sig som den första toplanern i LCK att nå det magiska antalet kills.

Faker på listan av få spelare som också lyckats


Bedriften skedde under matchen mellan Kyung-ho:s lag KT Rolster och Kongdoo Monster, där Smeb spelade Camille på toplane. Tidigare har enbart fem andra proffspelare i LCK nått upp till siffran, där bland annat SKT-legendaren Lee "Faker" Sang-hyeok och Kingzone DragonX-ADC:n Kim "PraY" Jong-in återfinns. Lyckandet att nå 1000-kills under sin professionella karriär har dock uppnåtts sedan tidigare av flertalet andra stora proffs som varit med i scenen länge.
Shotcaller var först att rapportera om bragden
Shotcaller

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..