×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Riot avslöjar information om årets Worlds, Mid Season Invitational och All-Star-turneringar

1
Den som har varit nyfiken på vart årets största League of Legends-händelser tar plats behöver inte vänta längre. Nu har Riot nämligen släppt all information om vart bland annat Worlds, MSI och All-Star kommer att hållas.
Framförhållning verkar ha blivit ett av Riots ledord under 2018. Nu har de nämligen avslöjat både datum, länder samt städer där några av årets absolut största och prestigefulla League of Legends-turneringarna kommer att hållas. Först ut under året av de större turneringarna, efter att LCS Spring Split-ligan är avklarad, är Mid Season Invitational. Gruppspelen för turneringen kommer att hållas de första veckorna i maj, och spelas i EU LCS-studion i den tyska huvudstaden Berlin. Efter det är det dags för slutspel i Frankrike där Paris står som värdstad för finalveckan.

Worlds tillbaka i Sydkorea


Årets World Championship styr kosan tillbaka till Asien och slår sig ner runt om i Sydkorea. Datum för evenemanget är inte spikat än men förväntas, baserat på tidigare år, gå av stapeln någon gång under oktober månad. Några månader efter är det dags för den klassiska och mer avslappnade turneringen All-Star där NA LCS-studion i Los Angeles, USA, kommer att stå som värd. Ett fullspäckat år, helt klart.

Riot offentliggjorde all information om årets kommande event tidigare under tisdagen
Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..