×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Siv HD på väg att göra streaming-comeback — berättar själv om det på Twitter

1
Glada nyheter för alla Siv "Siv HD" van Eijndhoven-fans! Den legendariska League of Legends-streamern är på väg tillbaka, det framkom i en tweet under söndagen.
Det har varit tyst från en av League of Legends-communityts största streamers, Siv "Siv HD" van Eijndhoven ett bra tag nu, tills nu. Även om den 26-årige Holländaren varit hyfsat aktiv i sina sociala kanaler så är det många som undrat vart han tagit vägen och när han kommer att synas i Twitch-rutan igen. Men nu pekar mycket på att han är redo för en comeback.

Det hela avslöjades i en tweet under söndagen med en bild på honom och streamingprogrammet OBS Studio. Där man får se en glad Siv HD pekandes ner mot "Start Streaming"-knappen i hörnet med rubriken "Imorgon trycker jag på den här knappen".

När under morgondagen detta kommer att ske återstår att se. Den som inte vill missa något gör bäst i att hålla koll på hans Twitch-kanal.

van Eijndhovens Twitch-kanal har nästan en miljon följare
Twitch
Comebacken avslöjades bland annat genom twitter
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..