×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Siv HD på väg att göra streaming-comeback — berättar själv om det på Twitter

1
Glada nyheter för alla Siv "Siv HD" van Eijndhoven-fans! Den legendariska League of Legends-streamern är på väg tillbaka, det framkom i en tweet under söndagen.
Det har varit tyst från en av League of Legends-communityts största streamers, Siv "Siv HD" van Eijndhoven ett bra tag nu, tills nu. Även om den 26-årige Holländaren varit hyfsat aktiv i sina sociala kanaler så är det många som undrat vart han tagit vägen och när han kommer att synas i Twitch-rutan igen. Men nu pekar mycket på att han är redo för en comeback.

Det hela avslöjades i en tweet under söndagen med en bild på honom och streamingprogrammet OBS Studio. Där man får se en glad Siv HD pekandes ner mot "Start Streaming"-knappen i hörnet med rubriken "Imorgon trycker jag på den här knappen".

När under morgondagen detta kommer att ske återstår att se. Den som inte vill missa något gör bäst i att hålla koll på hans Twitch-kanal.

van Eijndhovens Twitch-kanal har nästan en miljon följare
Twitch
Comebacken avslöjades bland annat genom twitter
Twitter

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..