×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

LCS

Spännande matcher i helgen under den sjätte veckan av LCS Spring Split

4
Sex av nio veckor har gått av året första LCS-upplaga innan det är dags för slutspel. I den europeiska toppen finner vi bland annat Fnatic, Vitality och G2 som alla tre delar på förstaplatsen. Här är helgens LCS-matcher.
Ikväll är det dags för den sjätte veckan av League of Legends Championship Series och säsongen börjar dra sig mot sitt slut innan det är dags för slutspel. I den europeiska versionen av ligan ligger hela tre lag i toppen på en delad förstaplats, Fnatic, Vitality och G2 Esports. Åker man över till andra sidan Altanten ser vi att enbart ett lag, Echo Fox, står på en stabil förstaplats med bara en förlust i bagaget.

Spännande matcher bland topplagen

Helgen startar som vanligt med två kvällar av europeiska möten på Summoners Rift, följt av den nordamerikanska upplagan nattetid för oss svenskar. För den som söker action rent tittarmässigt kan man till exempel se till att bänka sig framför sändningen imorgon, Lördag, klockan 20:00 då tabelltopparna G2 och Fnatic möts. Föredrar man den nordamerikanska serien är till exempel matchen mellan tabell-ettan Echo Fox och Team Liquid, som ligger strax därunder, att rekommendera under söndagkvällen 23:00.

Fullständigt schema för helgens europeiska LCS-matcher
Riot Games
Fullständigt schema för helgens nordamerikanska LCS-matcher
Riot Games

Artikelbild: Riot Games

2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..