×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

LCS

Spännande matcher i helgen under den sjätte veckan av LCS Spring Split

4
Sex av nio veckor har gått av året första LCS-upplaga innan det är dags för slutspel. I den europeiska toppen finner vi bland annat Fnatic, Vitality och G2 som alla tre delar på förstaplatsen. Här är helgens LCS-matcher.
Ikväll är det dags för den sjätte veckan av League of Legends Championship Series och säsongen börjar dra sig mot sitt slut innan det är dags för slutspel. I den europeiska versionen av ligan ligger hela tre lag i toppen på en delad förstaplats, Fnatic, Vitality och G2 Esports. Åker man över till andra sidan Altanten ser vi att enbart ett lag, Echo Fox, står på en stabil förstaplats med bara en förlust i bagaget.

Spännande matcher bland topplagen

Helgen startar som vanligt med två kvällar av europeiska möten på Summoners Rift, följt av den nordamerikanska upplagan nattetid för oss svenskar. För den som söker action rent tittarmässigt kan man till exempel se till att bänka sig framför sändningen imorgon, Lördag, klockan 20:00 då tabelltopparna G2 och Fnatic möts. Föredrar man den nordamerikanska serien är till exempel matchen mellan tabell-ettan Echo Fox och Team Liquid, som ligger strax därunder, att rekommendera under söndagkvällen 23:00.

Fullständigt schema för helgens europeiska LCS-matcher
Riot Games
Fullständigt schema för helgens nordamerikanska LCS-matcher
Riot Games

Artikelbild: Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..