×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

EU LCS går in i sitt nästa skede

1
Det har nu spelats tre veckor i EU LCS och det är dags att ta sig en titt på ställningarna innan gruppspelet går in i sitt nästa skede.
Veckans omgång inleddes med mötet mellan Unicorns of Love och Splyce, en serie som knappast gjorde någon besviken. Vi fick bland annat se Xerxe (UOL) spela som Warwick, en hjälte som nyligen har blivit omarbetat och blivit tillgänglig i LCS först nyligen. Det hela ledde till first blood till fördel för UOL då Xerxe hittade Trashy i floden och, med hjälp av Exileh, enkelt kunde ta ner honom. Trots en tidig ledning lyckades inte UOL ta full kontroll över matchen, även fast Hylissang snodde baronen mitt framför näsan på Splyce. Splyce kunde dock vända på steken och vann slutligen den första matchen i denna bäst av tre-serie. Under följande två matcher handlade dock det mesta om UOL som först kvitterade och tog hem segern i serien, detta med siffrorna 2-1.

Näst på tur var mötet mellan Misfits och Fnatic. Fnatic låg före sina motståndare vad gäller guld under hela early- och midgame, mycket tack vara Caps Zed. Ändå kunde de inte omvandla detta till vinst, i stället tog Misfits hem segern i den första matchen efter 41 spelade minuter. Fnatic hade sedan inte mycket till chans under den andra matchen då Misfits tog ledningen och metodiskt arbeta fram en ny seger, därmed vann de serien med 2-0.

Veckan var dock inte över där, i stället skulle vi komma att bjudas på en fantastisk match då H2k ställdes mot Vitality i den första av två matchserier för den andra speldagen. Den första matchen var synonym med Nukeduck, som genom sin Ryze kunde dominera matchen. Det fortsatte dock inte lika bra för Vitaly som inte kunde vidhålla sitt fina spel i den första matchen. I stället var det H2k som vann de följande två matcherna och säkrade därmed segern i matchserien med siffrorna 2-1. I den andra matchen för dagen, mellan G2 Esports mot Giants, hade G2 inga större problem med att kämpa ner sina motståndare. G2 Esports är därmed fortsatt obesegrade efter fyra spelade matchserier.

Den tredje speldagen inleddes med att Splyce ställdes mot Origen. Origen, som kämpar för att bryta trenden med 0-2-förluster, fick åter se sig besegrade. Resultatet? Jo just 0-2. Laget får därmed fortsätta kämpa i motvind då de fortsatt ligger sist i grupp B. Den sista matchen för denna vecka gick mellan Roccat och Fnatic. Roccat har, likt Origen, ännu inte vunnit någon matchserie, även om de lyckats vinna en och annan enskild match. Serien mot Fnatic kom att bli en riktigt jämn historia, där Roccat kämpade för att vinna sin första matchserie medan Fnatic givetvis ville avsluta den första gruppspelsdelen med en vinst. När dammet väl lagt sig i den intressanta drabbningen var det till slut Fnatic som stod som segrar, det med 2-1 i matcher, och med det är den första delen av gruppspelet avslutad.


Helgens resultat

Europa SPY vs. Europa UOL
Världen MSF vs. Europa FNC
Världen VIT vs. Europa H2K
Världen G2 vs. Världen GIA
Europa SPY vs. Världen OG
Världen ROC vs. Europa FNC

Det har med andra ord blivit dags för gruppspelet att gå in i fas nummer två. I denna fas ställs lagen mot motståndare från motsatt grupp. Vi kan, bland annat, se fram emot ett högintressant möte mellan G2 Esports och H2k redan i den kommande omgången. Dagen efter har det blivit dags för Splyce att ta sig an Misfits, ett möte som med all sannolikhet kommer att bli mycket jämnt.

Grupp A

# Team M W L T RD TP
1 G2 Esports 12 11 1 0 16 22
2 Unicorns of Love 13 11 2 0 15 22
3 H2k Gaming 12 9 3 0 13 18
4 Misfits 13 8 5 0 7 16
5 Splyce 13 7 6 0 4 14
6 Roccat 13 6 7 0 -2 12
7 Fnatic 13 6 7 0 -3 12
8 Team Vitality 13 4 9 0 -10 8
9 Giants Gaming 13 1 12 0 -18 2
10 Origen 13 1 12 0 -22 2

Grupp B

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..