×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Korea

Rekordsiffror under Fakers Twitch-premiär

1
Det var minst sagt många som var nyfikna på SKT-stjärnan Lee "Faker" Sang-heyoks premiärstream på Twitch under gårdagen. Totalt kom han upp i 245 000 simultana tittare vilket nu är rekordet för antalet samtidiga tittare på en enskild stream.
Igår kväll var minst sagt en rekordkväll för streamingjätten Twitch och League of Legends-stjärnan Lee "Faker" Sang-hyeok. Den 20-åriga midlanern premiärstreamade nämligen för första gången och kom upp i skyhöga siffror. Den första halvtimmen kom antalet samtidiga tittare upp i 150 000 vilket till och med överskrider siffran för både EU och NA LCS en typisk sändningsdag.

Slog topprekord
Inte nog med det ville även 95 100 andra klicka sig in för att se honom spela Solo Queue live vilket gjorde att den totala siffran var uppe i över 245 000 samtidiga tittare, något som nu ses som rekordet för antalet tittare på en enskild spelares stream. I en intervju med en koreansk nyhetssajt berättar stjärnan själv om att han vill utveckla sitt streamande efter att organisationen SKT lämnat tjänsten Azubu för att gå över till Twitch.

"My streams were boring and I didn’t communicate with the viewers when I streamed on Azubu, but if we move platforms to Twitch (permanently), I want to work hard to make an entertaining stream", säger han enligt Slingshot Esports.

Twitch blev tidigare av med sändningsrättigheterna för ESL Pro League, då arrangören valde att istället sända turneringen på YouTube. Det som då kunde ses som en förlust av tittare verkar nu alltså kunna återställas en aning.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..