×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kanada

NA LCS Spring Split avslutas återigen i Kanada

1
Årets Spring Split-stopp är avslöjat och det är den Kanadensiska staden Vancouver som får lov att hålla i årets första LCS-final.
Under natten gick Riot ut med informationen vart årets nordamerikanska Spring Split-finaler kommer att hållas. Den här gången styr man återigen kosan mot grannlandet Kanada precis som förra årets LCS-final, dock med siktet inställt på kuststaden Vancouver. Vinnaren av säsongen får även en plats på Mid Season Invitational-deltagarlistan.

Arenan för eventet blir hockeyarenan Pacific Coliseum och datumen är satta till den 22 och 23 april. I samband med offentliggörandet släppte spelgiganterna även en hypetrailer för kommande säsong, vilken ni kan ta del av här nedan:


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..