×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Unicorns of Love, Cloud9 m.fl. till IEM Katowice

1
De första lagen för kommande IEM Katowices League of Legends-turnering är presenterade. Ett av dem är bland annat förra årets IEM Oakland-vinnare Unicorns of Love.
IEM Katowice är inte bara förknippat med CS:GO utan har även en stor Starcraft 2 respektive League of Legends-turnering på plats i Spodek Arena. Veckan innan CS:GO och Starcraf 2-turneringen är det dags för åtta lag att inta den polska arenan för att göra upp om 150 000 dollar, motsvarande cirka, ironiskt nog sant i dagsläget, 1, 337 miljoner kronor.

Just nu är enbart fyra lag presenterade i form av IEM Oakland-vinnarna Unicorns of Love, nordamerikanska Cloud9, CIS-laget M19 som tidigare hette Albus Nox Luna samt H2k där lagets junglare Marcin "Jankos" Jankowski får spela på hemmaplan. Turneringen går av stapeln den 25-26 februari.

Deltagarlistan för IEM Katowice

Europa H2k
Europa Unicorns of Love
CIS M19
USA Cloud9
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBAFoto: ESL/IEM

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..