×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Svenskt på botlane när PSG offentliggör sin startfemma

1
För ett tag sedan stod det klart att den franska fotbollsklubben Paris Saint Germain skulle ge sig in i League of Legends. Nu har man äntligen avslöjat sin startfemma.
Under kvällen gick den franska anrika fotbollsklubben Paris Saint Germain ut med sin splitter, eller skall vi säga sprattel(?)-nya League of Legends-femma inför kommande år. Det hela annonserades ut på klubbens officiella YouTube-kanal. I laguppställningen finns bland annat Jin Air-ADCn Na "Pilot" Woo-Hyung som kommer att få support av svenska Hampus "sprattel" Abrahamsson.


Paris Saint Germain


Frankrike Etienne "Steve" Michels — Top
Nederländerna Thomas "Kirei" Yuen — Jungle
Korea Jin "Blanc" Sung-min — Mid
Korea Na "Pilot" Woo-Hyung — ADC
Sverige Hampus "sprattel" Abrahamsson — Support

Huvudcoach för laget är ingen mindre än Bora "YellOwStaR" Kim som för några månader sedan gick ut med att han lagt tangentbordet på hyllan som proffspelare. Laget tar över Team Humas plats i Challenger Series inför kommande säsong.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..