×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

USA

Piglet tillbaka i Team Liquid

1
Under gårdagen offentliggjorde den amerikanska organisationen Team Liquid återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwan-jin på ett minst sagt kreativt sätt.
Mitt bland lussebullar och Luciasång i falsett passade den amerikanska organisationen Team Liquid på att offentliggöra återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwang-jin. Det hela skedde i form av ett kreativt videoklipp som sedan publicerades på Twitter.


Den 22-åriga koreanen har tidigare varit med i startfemman men har under årets gång ersatts av Jovani "fabbbyyy" Guillen som sedan lämnade laget efter Summer Split. Under tiden spelade Piglet organisationens Academy-lag men har nu alltså gått tillbaka till huvudlagets ordinarie startfemma. I slutet på november slöt även den tidigare Fnatic- och Immortals-junglaren Kim "Reignover" Ui-jin, upp med laget.

USA Samson "Lourlo" Jackson
Korea Kim "Reignover" Ui-jin
USA Grayson "Goldenglue" Glimer
Korea Chae "Piglet" Gwan-jin
USA Matt "Matt" Elento

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..