×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

Piglet tillbaka i Team Liquid

1
Under gårdagen offentliggjorde den amerikanska organisationen Team Liquid återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwan-jin på ett minst sagt kreativt sätt.
Mitt bland lussebullar och Luciasång i falsett passade den amerikanska organisationen Team Liquid på att offentliggöra återkomsten av den koreanska AD-Carryn Chae "Piglet" Gwang-jin. Det hela skedde i form av ett kreativt videoklipp som sedan publicerades på Twitter.


Den 22-åriga koreanen har tidigare varit med i startfemman men har under årets gång ersatts av Jovani "fabbbyyy" Guillen som sedan lämnade laget efter Summer Split. Under tiden spelade Piglet organisationens Academy-lag men har nu alltså gått tillbaka till huvudlagets ordinarie startfemma. I slutet på november slöt även den tidigare Fnatic- och Immortals-junglaren Kim "Reignover" Ui-jin, upp med laget.

USA Samson "Lourlo" Jackson
Korea Kim "Reignover" Ui-jin
USA Grayson "Goldenglue" Glimer
Korea Chae "Piglet" Gwan-jin
USA Matt "Matt" Elento

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..