×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Spanien

Faker förlorar sin 1v1 och Rekkles tar sig vidare — här är All-Star dag 2

1
Dag två av All-Star är över och det är helt jämnt mellan Team Fire och Ice. Här är en kort sammanfattning av gårdagen och vad som komma skall idag.
Det är jämnt borta på All-Star-eventet i den spanska staden Barcelona. Det står lika mellan både Team Fire och Ice och slutspelsträdet för 1v1-matcherna blir allt tightare. Gårdagen inleddes med en taiwanesisk All-Star-vinst när LCS NA:s motsvarighet väntade som motståndare. Därefter var det dags för Poro King-modet där Team Fire med bland annat Kim "Reignover" Ui-jin och världsmästaren Bae "bengi" Seong-ung var med och tog laget till vinst. Även vårt europeiska All-Star-lag tog hem sin match mot det vietnamesiska motståndet innan det var dags att gå vidare till de andra matcherna.

Storfavoriten Faker åkte ut ur 1v1-turneringen

Howling Abyss-baserade 1v1-turneringen fortsatte under dagen och resulterade i fortsatt asiatisk dominans. Den svenska Fnatic-stjärnan Martin "Rekkles" Larsson lyckades besegra den forna lagkamraten Reignover när de båda möttes och är numera den enda europeen förutom Enrique xPeke Cedeño Martinez som är kvar i slutspelsträdet.

Det mest upphypeade mötet var mellan världsstjärnorna Lee "Faker" Sang-hyeok och Cho "Mata" Se-hyeong där den sistnämna lyckades döda SKT-veteranen. Det hela var en minst sagt intensiv fight på slutet då båda hade valt Yasuo som champion.


Dagens matcher — Lördag den 10 december


Korea LCK All-Stars vs. Europa EU LCS All-Stars
Världen Team Fire One for All vs. Världen Team Ice One for All
Vietnam RonOP vs. Europa xPeke
USA Impact vs. Kina Clearlove
Vietnam Levi vs. Kina we1less
Vietnam Optimusvs. Kina Uzi
Taiwan Albis vs. Taiwan Karsa
Europa Rekkles vs. Korea Smeb
Vietnam QTV vs. Taiwan Maple
Kina Mata vs. Korea PraY
Taiwan LMS All-Stars vs. Vietnam GPL All-Stars
Världen Team Ice Assassins vs. Världen Team Fire Assassins
USA NA LCS All-Stars vs. Kina LPL All-Stars

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..