×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Spanien

Team Fire i ledningen efter den första All-Star-dagen

1
Den första All-Star-dagen är avklarad borta i Barcelona. Här är en kort sammanfattning av gårdagen samt dagens kommande möten.
Årets All-Star är igång för full rulle och efter gårdagens sista match står nu Team Fire i ledningen med 50 poäng. Dagen inleddes med en match mellan EU LCS och den nordamerikanska motsvarigheten där de sistnämnda jänkarna tog hem vinsten och 100 poäng till Team Fire.

Regionala matcherna och Marksman Mode

Förutom tidigare nämnda nordamerikanska vinst fick den svenska Fnatic-stjärnan, Martin "Rekkles" Larsson, till en vinst tillsammans med bland annat den före detta lagkamraten och Origen-ägaren Enrique xPeke Cedeño Martínez när det var dags för Team Ice att möta motståndarna i Marksman-mode.

På den asiatiska sidan vann det kinesiska All-Star-laget över det vietnamesiska och det koreanska ihopplocket tog hem vinsten över det taiwanesiska laget.

En glad xPeke som både vann sin Marksman-match och 1v1-matchen mot Aphromoo
En glad xPeke som både vann sin Marksman-match och 1v1-matchen mot Aphromoo

1v1-matcherna

Gårdagens 1v1-matcher präglades främst av asiatisk vinst. Förutom detta står just nu tidigare nämnda xPeke som ensam europé kvar i bracketen. Dock återstår det att se om både den forna lagkamraten Paul "sOAZ" Boyer och Martin "Rekkles" Larsson samt Marcin "Jankos" Jankowski tar sig vidare under dagens matcher.

Dagens matcher - Fredag den 9 december


Taiwan LMS All-Stars vs. USA NA LCS All-Stars
Världen Team Ice Poro King vs. Världen Team Fire Poro King
Europa EU LCS All-Stars vs. Vietnam GPL All-Stars
Vietnam Celebritly vs. Taiwan Karsa
USA Reignover vs. Europa Rekkles
Taiwan Ziv vs. Korea Smeb
Europa sOAZ vs. Vietnam QTV
Korea Bengi vs. Taiwan Maple
Kina Mata vs. Korea Faker
Europa Jankos vs. Korea PraY
Kina LPL All-Stars vs. Korea LCK All-Stars0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..