×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Europa

sOAZ tillbaka till Fnatic — tar med sig Amazing m.fl.

1
Fnatic har nu gått ut med sin nya lineup inför kommande års LCS. Bland annat kommer Paul "sOAZ" Boyer tillbaka och tar med sig Origen-lagkamraten Amazing.
Under torsdagseftermiddagen gick en av de esportorganisationer som varit med i gemet längst, Fnatic, ut med sin nya League of Legends-lineup. I början av hösten gick laget ut med att stjärnsupporten Bora "YellOwStaR" Kim skulle lägga tangentbordet på hyllan för att istället satsa på mangagement i form av Paris Saint Germains nya esportsatsning. Nu står det dock klart hur startfemman kommer att se ut inför nästa år.

Frankrike Paul "sOAZ" Boyer — Top
Tyskland Maurice "Amazing" Stückenschneide — Jungle
Danmark Rasmus "Caps" Winther — Mid
Sverige Martin "Rekkles" Larsson — ADC
Danmark Jesse "Jesiz" Le — Support

Lagets nya midlaner, dansken Rasmus "Caps" Winther, komer närmast från det turkiska laget Dark Passage och lagets nya support, Jesse "Jesiz" Le, har bland annat varit assisterande coach i Immortals och spelat i Team Dignitas.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..