×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

sOAZ tillbaka till Fnatic — tar med sig Amazing m.fl.

1
Fnatic har nu gått ut med sin nya lineup inför kommande års LCS. Bland annat kommer Paul "sOAZ" Boyer tillbaka och tar med sig Origen-lagkamraten Amazing.
Under torsdagseftermiddagen gick en av de esportorganisationer som varit med i gemet längst, Fnatic, ut med sin nya League of Legends-lineup. I början av hösten gick laget ut med att stjärnsupporten Bora "YellOwStaR" Kim skulle lägga tangentbordet på hyllan för att istället satsa på mangagement i form av Paris Saint Germains nya esportsatsning. Nu står det dock klart hur startfemman kommer att se ut inför nästa år.

Frankrike Paul "sOAZ" Boyer — Top
Tyskland Maurice "Amazing" Stückenschneide — Jungle
Danmark Rasmus "Caps" Winther — Mid
Sverige Martin "Rekkles" Larsson — ADC
Danmark Jesse "Jesiz" Le — Support

Lagets nya midlaner, dansken Rasmus "Caps" Winther, komer närmast från det turkiska laget Dark Passage och lagets nya support, Jesse "Jesiz" Le, har bland annat varit assisterande coach i Immortals och spelat i Team Dignitas.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..