×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

League of Legends

Riot släpper fullspäckad trailer för kommande Elementalist Lux

1
Sugen på explosioner och en värld full av magi? Nu har Riot nämligen släppt en teaser inför kommande ultimateskinnet Elementalist Lux.
Det är inte många karaktärer som fått äran att få ett speciellt så kallat "Ultimate Skin". Både Udyr, Sona och Ezreal har sedan tidigare fått en extra visuellt tilltalande version av sig själva och nu är ytterligare en champion snart med i gänget, nämligen Lux.

Riot har sedan tidigare släppt informationen om hennes visuella effekter och utseende men natten till tisdagen släppte speltillverkaren ett lite mer än två minuter långt filmklipp som förebereder releasen för henne. Kika in kllippet här nedanför.


Brukar du köpa skins?

50 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..