×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

SK Gamings Fox: "Vi har goda chanser att prestera bra internationellt."

2
Nya SK Gaming-medlemmen Hampus "Fox" Myhre talar med Fragbite om att bli del av europas bästa lag, skillnaden mellan Challenger och LCS och att ha Dennis "Svenskeren" Johnsen som jungler.
En av SK Gamings två nya medlemmar för denna splitt kom i form av den då närmast okända svenska midlanern Hampus "Fox" Myhre. I kontrast med deras rekrytering av stjärn ADC:n Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziu var Fox enda bedrift rent tävlingsmässigt kommit i SK Gamings Challenger Series-lag SK Prime. Få visste hur han skulle prestera på spelets högsta nivå, men i skenet av lagets obesegrade splitt är det uppenbart att Fox har funnit hem.

Hallå Fox, SK Gamings officiella midlaner i EU LCS. Skulle du kunna introducera dig själv till våra läsare?


Hej mitt namn är Hampus Myhre. Jag är 19 år gammal och kommer ifrån Karlskoga.


Du dök som tidigast upp inom tävlingsinriktad LoL tillsammans med SK Gaming Prime där ni såg några små tuneringsframgångar. Hur har övergången från Challenger till LCS känts? Vad har varit annorlunda?


I challenger blir man inte lika straffad om man gör misstag. Det känns som att lagen är mer synkade i lcs och har bättre kart kontroll generellt.
Men den största skillnaden för mig hittils är att dom flesta lagen spelar mycket runt mid lane, vilket har tvingat mig att spela smartare.


I samband med både din och FORG1VENs rekrytering verkar SK Gaming ha gått från ett bra lag till ett närmast otroligt lag då ni ännu inte har tappat en enda karta hittills i säsongen. Hur känner ni i laget er i ljuset av er prestation?


Vi är glada över den här starten men vi känner oss inte oövervinnliga. Det har varit några riktigt jämna matcher, speciellt mot elements där det kunnat gått hursomhelst.


Svenskeren är känd som en av de mer aggressiva junglarna i Europa. Känner du att hans aggressiva spelstil hjälper dig mycket då det kommer till motståndarlagets rörelser och på så sett hjälper ditt eget spelande?


Att spela med Svenskeren är som natt och dag jämfört med andra junglare. Han är nästan alltid vart han behöver vara på kartan och hans aggresiva spelstil gör det lättare för mig att spela, då jag själv gillar att spela assassins.


Att förbli obesegrad i en liga där spelare som Froggen, Nukeduck och Febiven spelar under ens första LCS-säsong måste kännas rätt extraordinärt för dig. Känns det realistiskt att säga att SK kan ta förstaplats under de två splittarna?


Det är för tidigt och säga än, men jag tror att förstaplatsen kommer bli mellan oss och Elements.


Om vi blickar på ert motstånd så finner vi lag som fnatic, ROCCAT och Elements primärt. Vilka av dessa lag känner du ligger närmast er rent skillmässigt, och vilka ser ni som ett hot?


Vi har inte spelat mot fnatic än, men av att dömma från deras matcher så gör dom mycket misstag vilket vi kommer kapitalisera på. Skulle säga att Elements är närmast oss just nu.


Om ni blir europas representation på MSI nu i Maj, hur väl tror ni att ni skulle kunna prestera mot internationellt motstånd, och vilken spelare från de andra regionerna skulle du helst vilja spela mot?


Jag tror vi har goda chanser att prestera väldigt bra internationellt. Jag har länge velat spela emot SKT T1's mid laner, Faker.


Några sista ord du vill dela med dig av till dina svenska fans?


Tack till alla som supportar oss.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..