×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

Gameplay-video från nya Summoners Rift

1
Efter att bilderna och nyheten om "nya" Summoners Rift nyligen släppts, har vi nu möjligheten att se kartan ingame genom en tidigare livestream — se den här.
Har ni ännu inte hunnit se hur det nya Summoners Rift kommer att se ut i framtiden har ni en chans till. En spansk spelare har fått tillgång till att testa den nya versionen av kartan, vilket han streamade live igår. Missade ni detta kan ni se det i efterhand här nedan.

2022-08-15 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..