×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

gla1ve gör mackor under pracc — här är Turtle Beachs nyheter

1
Under Gamescom 2019 kommer fans att få chansen att få en första titt på Turtle Beachs nya trådlösa hörlurar, Elite Atlas Aero, som är framtagna tillsammans med Astralis som producerat en underhållande lanseringsvideo. Dessutom släpper företaget ett nytt externt USB-ljudkort.
Den 21 augusti går Gamescom 2019 av stapeln i tyska Köln och utställningsytan är minst sagt en guldgruva för hårdvarufantaster världen över. Ett varumärke som kommer att visa upp sina nya produkter under mässan är Turtle Beach som inte bara presenterar ett nytt par hörlurar i Atlas-serien tillsammans med Astralis, utan även ett externt ljudkort. Efter att Xtrfy släppte sitt externa ljudkort förra året har det blivit ett måste i en gamers setup och Turtle Beach utökar nu möjligheterna med sin egna produkt.

Turtle Beachs nya externa USB-ljudkort Atlas Edge. Bildkälla: Turtle Beach
Turtle Beachs nya externa USB-ljudkort Atlas Edge. Bildkälla: Turtle Beach

De nya hörlurarna går under namnet Elite Atlas Aero och är ett trådlöst headset med en utlovad batteritid på 30 timmar. Det använder sig av Turtle Beachs "Superman Hearing" samt "Wave Nx"-teknologi, som gör om stereo- och surroundljud till 3D- och panoramaljud, för att ge en förbättrad upplevelse under spelsessionen. Samma teknik har använts för att skapa ljudkortet, Atlas Edge, som dessutom agerar som en sladdförlängare med lite mer än 1,5 meters sladdlängd. Detta samtidigt som UBS-ljudkortet ger användare tillgång till Turtle Beachs programvara "Control Studio".

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..