×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Vad kan du om skärmar? — Vinn en Samsung 27” Curved Gamingskärm med 144hz

8
Vad kan du egentligen om datorskärmar? Vad betyder egentligen alla förkortningar? I samarbete med Samsung har vi på Fragbite tagit fram ett quiz där du kan sätta dina färdigheter på prov och ha chansen att vinna en Samsung 27” Curved Gamingskärm med 144hz.
Detta quiz presenteras i samarbete med Samsung
När det kommer till skärmar finns det en hel del förkortingar att hålla koll på. Vad innebär det egentligen att ha en 1800R-skärm? Vad står Hz för? Utmana dig själv och dina skärmkunniga vänner i vårt quiz, presenterat i samarbete med Samsung, för att se vem som egentligen har bäst koll på läget.

Vinn en Samsung 27” Curved Gamingskärm med 144hz

En deltagare kommer att vinna en Samsung 27” Curved Gamingskärm med 144hz. Skärmen är välvd for komfort och ger en bredare arbetsyta och naturtrogna detaljer med WQHD-upplösning. Den har dessutom flera olika fabrikskalibrerade spellägen med optimerad gammanivå, kontrastförhållande och skärpa för olika spelgenrer. Läs mer om skärmen här.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN ÄR KONTAKTAD!Samsungs nya skärm: 49" Curved Gaming Monitor CRG9
Behöver du en ny skärm? Samsungs nya CRG9 finns nu ute på marknaden. Skärmen har en extra bred skärmyta och Dual QHD-upplösning samt flera andra egenskaper som gynnar dig som spelar mycket. Läs om skärmen här.

Detta quiz presenteras i samarbete med Samsung

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..