×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

HyperX introducerar HyperX Cup MIX-IN

1
I samarbete med Nissin Cup Noodles har HyperX tagit fram ett par unika hörlurar för gamers. Med dual-chamber drivers och en banbrytande mikrofon är headsetet det första av sin typ på marknaden.
Måndagen bjuder på nytt från HyperX då de under lunchen offentliggjort sitt senaste headset, HyperX Cup MIX-IN. Hörlurarna görs i samarbete med Nissin Cup Noodles och är speciellt designade för att ta ljudupplevelsen till en helt ny nivå.

Staying ahead of trends and infusing innovation into what we offer from Cup Noodles are at the core of what our company was founded on. We are always looking for ways to elevate our fans’ experience with Cup Noodles through unexpected and fun ideas, so when HyperX wanted to collaborate, we knew this was an opportunity to give everyone from music lovers to gamers a unique Cup Noodles experience they never imagined, säger Nissin Foods Vice President of Marketing Jaclyn Park i ett uttalande.

Den specialdesignade mikrofonen, Microphork, är avtagbar och ger en chansen att äta sina koppnudlar utan att missa några viktiga calls från lagkamraterna in-game. Utöver en banbrytande mikrofon har utvecklarna använt sig av Nissins unika koppdesign för att skapa extra utrymme för HyperX Dual-Chamber Drivers.

Bildkälla: nissinfanstore.com
Bildkälla: nissinfanstore.com

HyperX menar att detta inte är den enda produkten de planerar att skapa i samarbete med Nissin. De två företagen arbetar nämligen redan på att skapa ett helt set, innehållande bland annat en uppvärmt musmatta som håller spelares koppnudlar varma under hela spelsessionen.

Det är ännu oklart hur mycket hörlurarna, eller resterande av delarna av setet, kommer att kosta eller om de kommer att introduceras till den svenska marknaden. Företagen har dock redan lagt upp hörlurarna på nissinfanstore.com, men de är tyvärr slutsålda. Med tanke på dagens datum skulle vi dock gissa att det inte kommer att komma någon re-stock.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..