×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

8 riktigt bra teknikprylar att ge bort i julklapp

1
Alla blir glada när de får teknikprylar i julklapp, oavsett om det är den senaste iPhone-modellen eller ett par snygga hörlurar. Här är våra bästa julklappstips – som just nu finns till riktigt bra priser.
1. iPhone X

Just nu kan du byta in din gamla mobil för att få 1 200 kronor i rabatt på en iPhone X. Här kan du ta del av erbjudandet.

2. iFrogz Plugz Wireless Earbuds

Ett par trådlösa hörlurar passar alla i familjen och blir därför en riktigt bra julklapp. Dessa kostar endast 199 kronor här.

3. Samsung Galaxy S9

Den här telefonen från Samsung är just nu prissänkt med 2 400 kronor. Du får även surfplattan Samsung Galaxy Tab A 10.1, värd 1 990 kronor, på köpet. Här hittar du erbjudandet.

4. OnePlus 6T

OnePlus är mobiltelefontillverkaren som blivit riktigt populär i Sverige – den hamnar på tredje plats när det kommer till antal sålda smartphones inom premiumsegmentet. Köp dem här och få ett par trådlösa hörlurar (värde 769 kronor) på köpet.

5. Samsung Galaxy S9+

Denna mobil kan du använda som en dator om du kopplar in tangentbord och mus. Den är grymt snabb med upp till 468 GB minne. Här kan du spara 1 200 kronor på mobilen och du får även en surfplatta från Samsung på köpet.

6. Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro har tre kameror på baksidan och är grym både på närbilder och landskapsbilder. Just nu får du även en trådlös högtalare från Harman Kardon till ett värde av 4 490 kronor + 1 200 kronor rabatt på mobilen när du byter in din gamla.

7. Huawei P20 Pro

Kameran på den här telefonen är framtagen i samarbete med kända kameratillverkaren Leica. Just nu är mobilen prissänkt med 1 440 kronor. Byter du dessutom in din gamla mobil får du ytterligare 1 200 kronor rabatt.

8. Powerbank

Denna coola powerbank blir en fin julklapp – du hittar den för 349 kronor här.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..