×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Ta ditt spelande till en ny nivå — med Samsungs nya skärm

2
Det kanske är dags att unna sig en ny gamingskärm? Med Samsung QLED Gaming Monitor kan du uppleva dina favoritspel på ett helt nytt sätt.
Denna artikel presenteras i samarbete med Samsung Nordic

Samsung har toppat förväntningarna och skapat en super ultra wide-skärm. I en tidigare videorecension, som du hittar här, har vi testat skärmen för att se om den håller vad den lovar. Och ja, Counter-Strike 1.6 gör sig grymt på Samsungs välvda skärm. Spel som också gör sig bra är racing, då djupet får en att uppleva spelet som om du har VR-glasögon på dig.

I jämförelse med en standardskärm får du alltså ett bredare synfält och kan uppleva ett nytt djup i de spel du gillar att spela. Samsung lovar bättre svärta, ljusare nyanser och helt enkelt fylligare färger. För den som spelar spel med snabba rörelser är Samsung CHG90 144Hz ett självklart val då den höga uppdateringsfrekvensen garanterar jämn och smidig grafik.


Förutom det faktum att dina spel ser bättre ut och upplevs på ett annat sätt, så kan det nya utrymmet som skärmen skapar ta din multitasking till ny effektivitet. Perfekt för designern, streamern eller den som bara gillar att ha många bollar i luften.

Så varför inte prova något nytt, i form av den här datorskärmen? Att köpa en ny kan dock kännas som ett stort steg, inte bara för plånboken. Många av oss kanske hävdar att det var bättre förr, och att en modernitet som välvda skärmar går bort om vi får välja, men dina ögon kommer att tacka dig för att du väljer att investera i en ergonomisk skärm. Här kan du läsa mer om vad man bör tänka på när det kommer till en ny skärm.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..