×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Här är tre par heta hörlurar som du just nu kan fynda

1
Klicka hem ett par hörlurar till dig själv eller hitta julklappen till någon du bryr dig om. Och nej, personen i fråga behöver inte veta att julklappen var på rea.
Denna artikel innehåller adlinks från Telenor.
Dåliga hörlurar som du använder till vardags går konstant sönder. Det leder till att man köper nya hela tiden och summan man lägger på hörlurar blir trots allt stor.

Tur att man nu kan köpa bra hörlurar till ett billigt pris.

Vi rekommenderar dessa tre hörlurar nu när Telenor har en kampanj och bland annat sänkt sina priser på hörlurar.

Frogz Wireless Earbuds - nedsatt med 33 procent

Grymma hörlurar som är perfekta för dig som tröttnat på sladdar. De kostar endast 199 kronor just nu och passar perfekt för dig som lever med dina hörlurar.

Marshall Major II Bluetooth - nedsatt med 23 procent

Omåttligt populära hörlurar som säkert står på mångas önskelistor i år. Unna dig själv en tidig julklapp och klicka hem dessa hörlurar som inte bara är bra - de är jäkligt snygga också. Fynda dem här för 499 kronor.

Urbanears Plattan II Black - nedsatt med 33 procent

Hörlurarna för dig som vill vara old school. Trådlösa och färgglada är inget för dig. Här har vi ett par stabila hörlurar i svart färg och med sladd. Passar perfekt för dig som inte vill betala multum men vill ha ett par hörlurar som är bra och även kommer hålla länge. Här kan du ta dig en närmre titt på dem.

Dessa tre hörlurar är en del av Telenors julkampanj. Men det finns betydligt fler prylar du kan fynda under december månad. Du kan till exempel spara 2 400 kronor om du slår till på Samsung S9. Från att ha betalat 310 kronor i månaden, betalar du nu 210 kronor i månaden.

Ta del av erbjudandet här.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..