×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

Denna setup föredrar spelarna i helgens storturnering

1
Äntligen har det blivit dags för en ny storturnering i CS:GO-världen. Vad passar då bättre än att ta sig en titt på vilka produkter som turneringens deltagare föredrar att spela med? Här kommer hela listan som bygger på offentlig information.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

Mus – Zowie EC2-A
Zowie sticker ut när det kommer till de populäraste mössen. Den vanligast förekommande är Zowie EC2-A, som finns att köpa för 649 kronor. Även FK1 och FK2 tycks vara riktigt populära. Dessa båda möss kostar lika mycket som EC2-A.

Musmatta – Steelseries Qck Heavy
Välbekanta Steelseries verkar tillverka riktigt bra musmattor, i alla fall om vi går på vad proffsen verkar föredra. Förutom att de tillverkat den populäraste, Steelseries Qck Heavy, tar de även andraplatsen på listan med Steelseries Qck+. Båda musmattorna finns att köpa för det riktiga fyndpriset 119 kronor.

Tangentbord – Xtrfy K2-RGB
Svenska Xtrfys tangetbord fortsätter att vara ett populärt val bland så väl proffs som amatörer, därför är det kanske inte så förvånande att tangentbordet ligger i topp på den här listan. Xtrfy K2-RGB finns just nu att fynda för 1 590 kronor.

Headset – HyperX Cloud II
HyperX har på relativt kort tid kommit att bli en viktig spelare på marknaden och deras produkter lyckas ofta locka till sig en rad proffs. En av tillverkarens populäraste produkter är utan tvekan headsetet HyperX Cloud II, som finns att köpa hos en rad kända återförsäljare för ett pris på 889 kronor.

Skärm – Zowie XL2540
När det kommer till skärmar är det återigen Zowie som är populärast. Den av deras produkter som är populärast bland deltagarna i veckans storturnering är 240Hz-skärmen Zowie XL2540. Skärmen finns just nu att köpa för ett pris från 4 799 kronor.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..