×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Hårdvara

På jakt efter gamingstol? Här är de populäraste på marknaden just nu

1
Vi tipsar dig om 10 stycken gamingstolar och guidar dig vart du kan köpa dem.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.
1. DXRacer Formula F08

Här har vi den populäraste gamingstolen online. Just nu kan du spara runt 1 000 kronor om du köper den här.
2. Anda Seat Throttle

Anda Seat Throttle kostar endast 2 595 kronor och finns i flera olika färger och är byggd för att klara av en belastning på 150 kg.

3. AKracing AK-K7012

Stolen finns i fyra färger. Den har en kudde för både nacke och för ländryggen, perfekt för dig som har knas med ryggen. Klicka hem och läs mer om den här.

4. Noblechairs Epic

Noblechairs Epic är värstingstolen och kostar därefter. Denna modell, med fuskläder, är dock något billigare. Här hittar du den.

5. Arozzi Vernazza

Arozzi har ett svensk designteam och har verkligen lyckats med denna modell. Stolens breda sittdyna och premiumhjul gör det enkelt att röra på sig och komforten ökar. Arozzi finns i flera olika färger.


6. DXRacer Racing R0

Stolen har ett ryggstöd som är hela 92 cm och är således perfek för dig som är lång och behöver extra ryggstöd. Den kostar 2 790 kronor.


8. Arozzi Milano

Om du är ute efter en billigare gamingstol men vill inte tumma på kvalitén så är denna rätt för dig. Den finns i flera olika färger och det är ett svensk designteam som ligger bakom stolen.

9. Playseat Challenge

Det som ser ut som en campingstol är istället en grym gamingstol som är enkel att ta med sig. Trots att utseendet inte är likt en vanlig gamingstol har tillverkarna inte tummat på bekvämlighet och ens stöd för ryggen. Här kan du kolla närmre på den

10. ADX Chair16

ADX Chair 16 har allt man behöver men till en billigare peng. Du hittar den just nu för 1 795 kronor.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..