×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sponsrat inlägg

Hitta de billigaste gamingprylarna just nu - spara tusenlappar

0
Gamingprylar kan vara dyrt om man kollar på fel ställe. Vi guidar dig till de bästa priserna på allt från möss till grafikkort.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.
1. Mus från Logitech


Logitech G502 Proteus Spectrum har 12 000 DPI , justerbar vikt och underlagskalibrering. Och självklart många mer egenskaper. Som dyrast kostar den 945 kronor men du kan hitta den för 679 kronor.

2. Tangentbord från Razer


Razers första Blackwidow-tangentbord var väldigt uppskattat av gamingcommunityt. Version två ska vara ännu bättre och du hittar det för 1 389 kronor. Som dyrast kostar tangentbordet 2 599 kronor.

3. Grafitkort från ASUSMed kraften från NVIDIA Pascal - den mest avancerade GPU-arkitektur som någonsin skapats - blir du inte besviken på GeForce GTX 1060. Du kan också fynda den här varan. 5 344 kronor kostar den som mest, men du kan också hitta den för 3 989 kronor.

4. Mus från Steelseries


Populära och välkända SteelSeries Rival 300 kan du hitta för 469 kronor här.

5. Musmatta från Logitech


Här har vi en musmatta som proffsen har. Mattan har möjligheten att trådlöst ladda möss och minskar samtidigt lagg. Här hittar du musen till det billigaste priset.

6. Grafikkort från Asus

Går du i tankarna att köpa nytt grafikkort? Asus ROG Strix GeForce GTX 1080 Advanced stödjer VR, är fabriksöverklockat och har 8 GB RAM samt ett tyst DirectCU 3-kylsystem. Och du hittar det här.

7. Headset från Razer

Populära Razers Kraken Pro V2 kan du fynda rejält just nu. För 699 kronor blir det ditt och får ett par hörlurar som har en känslighet på 118 db samt en frekvensomfång på 12 - 28 000 Hz. Sugen på att investera i ett par? Då klickar du här.
Denna artikel innehåller adlinks. Alla saker i texten är utvalda av redaktionen själva.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..