×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Made in Malmö med i toppen efter första halvan av slutspelsfinalen: "Väldigt optimistisk inför sista veckan"

1
Första veckan av regionala slutspelsfinalen är över och Apeks sitter på förstaplatsen trots att de inte lyckades ta en chicken dinner.
De första fem matcherna i den regionala slutspelsfinalen är färdigspelade och det är Apeks från Norge som leder efter stabilt spel, trots att de inte lyckades kamma hem en vinst. Tvåa ligger norska Novados, följt av finska It’s Only Game, som båda kammade hem en vinst var. På fjärdeplats finner vi bästa svenska lag: Made in Malmö, som kammade hem en seger redan i andra matchen efter en stark insats av HotNSpicy i slutcirkeln. Made in Malmö sitter just nu på 43 poäng inför sista veckan, med endast tio poäng upp till Apeks på förstaplatsen.

Det gick helt okej. Vi borde vunnit tre av fem matcher, då hade jag varit nöjd. Marginalerna var emot oss med smågrejer. Det som spelar roll är att vi är en kandidat att vinna om vi spelar bra nästa vecka. Motståndet i lobbyn verkar passa oss rätt bra, med tanke på hur folk spelar, så jag är väldigt optimistisk inför sista veckan, berättar Pikzen från Made in Malmö.

Det gick dock tyngre för de två andra svenskhoppen Crowd Controll och Havik Esports som ligger på tolfte- samt fjortondeplats inför sista veckan. Crowd Controll lyckades knipa en vinst men ligger trots det på undre halvan av leaderboarden. Where Team och Bystanders från toppdivisionen hade också en tung vecka och fick aldrig i gång sitt spel. De förstnämnda ligger just nu nästsist på endast tio poäng efter fem matcher.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..