×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Dags för regionala slutspelsfinalen – tre svenska lag kämpar om titeln

1
Ikväll drar regionala slutspelsfinalen i PUBG av Fragleague säsong 6 i gång, där 16 lag kommer att göra upp om titeln.
Regionala slutspelsfinalen drar i gång ikväll och nu återstår endast 16 lag som ska göra upp om titeln. Under förra veckan fick vi reda på vilka 16 lag som tog sig hela vägen till slutspelsfinalen, Sveriges representanter i finalen blev inga mindre än Made in Malmö, Crowd Controll och Havik Esports. De förstnämnda missade precis chansen till toppdivisionens slutspel men lyckades förbättra sitt spel och kvala in till den regionala slutspelsfinalen.

Crowd Controll missade även de toppdivisionens slutspel med nöd och näppe efter Teaminets storspel i sista veckan i den svenska divisionen. Men Crowd Controll spelade stabilt under regionala gruppspelet och slutade på en tredjeplats i grupp C. Havik Esports lyckades kvala till slutspelsfinalen tack vare sin andraplats i sista gruppslutspelsmatchen, på bekostnad av svensklaget Any Trolls in Chat.

Det känns ganska epic att gå vidare. Har inte så jättehöga förväntningar men vi ska bara ha kul och loota med animuL, säger Kojjsa från Havik Esports, inför regionala slutspelsfinalen.

I slutspelsfinalen ser vi endast tre svenska lag och ett danskt lag. Finland har med hela sju lag i slutspelet och Norge har fem representanter. Alla lag i den regionala slutspelsfinalen finner du här.

Sändningsstart: 19.00
Titta på: twitch.tv/real_slr
Prispott: Läs mer
Format: Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..