×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Counter-Strike: GO

Missa inte fredagens Fragleague Weekly Cup Sweden

1
Ta chansen och var med i säsongens sista upplaga av Fragleague Weekly Cup. På spel står som vanligt platser i Weekly Cup Final Sweden, där de deltagande lagen kommer kämpa om 7 500 kronor i prispengar och en plats i den svenska regionala Fragleague-serien.
Missa inte möjligheten att vara med i säsongens sjunde upplaga av Fragleague Weekly Cup. På spel står det som vanligt platser i Weekly Cup Final Sweden, där de deltagande lagen kommer kämpa om 7 500 kronor i prispengar och en plats i den svenska regionala Fragleague-serien.

Det är inga konstigheter egentligen. Har du och dina vänner ett lag och känner att ni har vad som krävs för att visa er på den styva Fragleague-linan, är det bara att anmäla er till fredagens Weekly Cup. Kravet är att man är ett svenskt lag, men i övrigt är det bara att ställa upp.

Fredagens Weekly Cup Sweden är det sjunde och sista kvalet i ordningen, som ska spelas innan den 4 juni. All information hittas på den här länken.

De två bästa lagen från varje kval tar sig vidare till Weekly Cup Final Sweden, där 7 500 kronor i prispengar och en plats i den svenska regionala Fragleague-serien står på spel. Bege er till Esportal för att anmäla er till kvällens Weekly Cup Sweden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..