×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Händelserikt i sista veckan av regionala gruppslutspelet – här är lagen som tog sig till slutspelsfinal

1
Regionala gruppslutspelet i PUBG är över och 16 lag är nu klara för regionala slutspelsfinalen av Fragleague säsong 6. Endast tre svenska lag och ett danskt lag tog sig vidare.
Det regionala gruppslutspelet var minst sagt händelserikt. I grupp A lyckades Made in Malmö steppa upp i sitt spel och tog sin första vinst i gruppslutspelet i första matchen, följt av en tredjeplats med stabila tio kills, vilket räckte för att ta sig vidare ur gruppen på en fjärdeplats. Men det var dock Major Militia Esports från norge som vann gruppen, följt av in Before och Apeks. Sista slutspelsplatsen knep It's Only Game från Finland.

– Det gick okej poängmässigt, men vi slarvar på tok för mycket och de höll på att kosta oss platsen. Efter match två kändes det som att vi tappade fokus medan alla andra lag under oss i tabellen krigade på bra. För finalen så har vi bra chanser beroende på vilket MiM som dyker upp första matcherna. Vi har en hög högsta nivå när det rullar på, och lite för låg lägsta nivå när de går sämre. Allt är i våra egna händer i alla fall och det kommer bli kul att köra final, berättar Pikzen från Made in Malmö.

I grupp B var det Bystanders och Betas som satt på en klar ledning inför sista veckan i gruppslutspelet. Båda lyckades också ta sig vidare, men det var Allan Oil som tog hem gruppsegern efter storspel i de sista tre matcherna. Även Myst1s Gaming från Finland tog sig vidare, tillsammans med svensklaget Havik Esports som tog sig in på femteplats och övertog Any Trolls in Chat i sista matchen.

I grupp C var det Enhanced som var den stora vinnaren efter att ha plockat två vinster och en andraplats, vilket skickade upp dem till förstaplatsen med 87 poäng. Men svensklaget Crowd Controll som satt på sjätteplats inför veckan lyckades även de kvala sig vidare till slutspelsfinalen efter att ha vunnit den näst sista matchen. Where Team som precis missade toppdivisionens slutspel med två poäng, lyckades prestera i andra veckan av gruppspelet och tog sig vidare på andraplatsen. På fjärde- och femteplats finner vi Novados och IQUE som därmed också tar sig vidare till regionala slutspelsfinalen.

Bästa sjätteplats från grupperna blev finsklaget Konde1peek i grupp C med 67 poäng och som därmed också tar sig vidare till den regionala slutspelsfinalen. Totalt sett blev det endast tre svenska lag och ett danskt lag i den regionala slutspelsfinalen.

Här är lagen som tog sig till regionala slutspelsfinalen:

Sverige Made in Malmö
Sverige Crowd Controll
Sverige Havik Esports
Norge in Before
Norge Apeks
Norge Allan Oil
Norge Betas
Norge Novados Esports
Finland Myst1s Gaming
Finland It's Only Game
Finland Major Militia Esports
Finland Enhanced
Finland Where Team
Finland IQUE
Finland Konde1peek
Danmark BYSTANDERS

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..