×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Sista veckan i regionala gruppslutspelet drar i gång ikväll – fortfarande hopp för svensklagen

1
Ikväll är det dags för sista veckan i det regionala PUBG gruppslutspelet av Fragleague säsong 6 och hoppet lever för flera av de svenska lagen.
Ikväll är det dags att ta reda på vilka fem lag, samt bästa lag på sjätteplats från de tre grupperna, som tar sig vidare till den regionala slutspelsfinalen. I första veckan såg det tungt ut för svensklagen, där 4Qingz sitter som bästa svenska lag på en tredjeplats i grupp A. Made in Malmö som olyckligt missade kvalplatsen till toppdivisionens slutspel sitter just nu på femteplatsen med 33 poäng.

– Det borde inte vara något problem, om vi inte havererar. Första veckan var redan en väldigt stor besvikelse där väldigt lite fungerade och vi är ändå på femteplats, säger Pikzen från Made in Malmö.

I grupp B sitter Betas och Bystanders i topp efter en dominant start i första veckan. Bara två poäng under kvalstrecket sitter svenskhoppet Any Trolls in Chat som bästa svenska lag i gruppen. I grupp C är det WeGoKill och Where Team från toppdivisionen som sitter på första- och andraplats. WeGoKill som blev relegerade från toppdivisionen har 55 poäng och har verkligen fått i gång sitt spel. Crowd Controll som kom trea i den svenska divisionen sitter också de, likt Any Trolls in Chat, bara två poäng under kvalstrecket.

Alla grupper och lag finner du här

Sändningsstart: 19.00
De olika grupperna sänds på:
Grupp A: twitch.tv/real_slr
Grupp B: twitch.tv/booyinou
Prispott: Läs mer
Format: Läs mer

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..