×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


Counter-Strike: GO

Dags för semifinal i svenska regionala Fragleague-divisionen

1
Imorgon måndag ska det spelas CS i den svenska regionen. Möts gör AURA (fd. Granit Gaming) och BRANDBERGEN SHOOTERS, för streamen står profilen Fredrik "slop3" Wahlstedt.
Svenska regionala divisionen av Fragleague rullar vidare med semifinalerna, och imorgon måndag är det dags för den första i ordningen. Det är AURA, tidigare Granit Gaming, och BRANDBERGEN SHOOTERS som ska mötas.

BRANDBERGEN SHOOTERS har så här långt varit ett av divisionens absolut bästa lag. Efter ett fantastiskt gruppspel, kvalificerade de sig direkt för semifinal. Det här alltså deras första match i slutspelet.

AURA som haft det lite tuffare, går eventuellt in som små underdogs till den här matchen. De gjorde dock en fenomenal kvartsfinal, då de helt och hållet dominerade Lilmix Talents i en 2-0 vinst.

För att se vem som tar sig till final och den fortsatta kampen om första priset på 15 000 kronor, ska ni bege er till Fredrik "slop3" Wahlstedt:s stream imorgon kl. 19.00. Streamen hittar ni på den här länken.

SverigeAURA vs. SverigeBRANDEBERGEN SHOOTERS
A: virree, Hypee, FRANSSON, zen, SHiNEE
B: AAlekSS, zeak, pupcake, kasi, Karma

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..