×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


Counter-Strike: GO

Kalletzz: "Vi var nästan säkra på att vi skulle ta vinsten"

2
Den andra kvartsfinalen i Fragleague Swedish Division är nu spelad. Vintage och diskodribblad drabbade samman i jämn tillställning, där Vintage slutligen drog det längre strået.
Det blev en långkörare när Vintage och diskodribblad möttes i den andra kvartsfinalen i den svenska regionala divisionen av Fragleague. Vintage tog kommandot direkt från början, och kunde vinna den första kartan med lite om och men, 16-12. På den andra kartan Mirage återhämtade diskodribblad sig, och kunde mycket tackvare tease, ta en 16-12 vinst.

Kvartsfinalen kom att avgöras på Inferno. Lamzer storspelade på den sista kartan, och trots att det ännu blev en jämn uppgörelse, var det Vintage som plockade de nödvändiga rundorna och vann kartan med 16-11, och därmed matchen 2-1. Så här kommenterade Kalletzz från Vintage kvartsfinalen:

"Igår var vi nästan säkra på att vi skulle ta vinsten dock så gjorde dem det jättebra men vi lyckades vinna. Vi är ju bara en mix som spelar för att ha kul vinner vi så vinner vi, förlorar vi så förlorar vi. Vi fokuserar mest på att ha så kul som möjligt men vinna också! Våra chanser att ta hem allt vet jag faktiskt inte. Ded går om vi alla har bra dagar."

Inkommande söndag den 31 maj spelas bägge semifinaler i den svenska regionala Fragleague-divisione. Matcherna går av stapeln kl. 19.00, och det är BRANDBERGEN SHOOTERS mot Granit Gaming och Vintage mot Team Denied som gäller.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..