×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Zmarta Trocadero


Sverige

Svensklagen inleder svagt i det regionala gruppslutspelet

1
Den första halvan av det regionala PUBG gruppslutspelet av Fragleague S6 är avklarad och det blev en tung kväll för svensklagen.
Den första veckan av det regionala slutspelet bjöd på många intressanta matcher, men det var en tung vecka för de svenska lagen generellt sett. I grupp A var det norska InBefore som dominerade och kammade hem hela 62 poäng på fem matcher. Apeks som kom från toppdivisionen inledde också starkt och sitter på andraplats med 48 poäng, följt av 4Qingz, Valtavat Herrat och Made in Malmö.

– Chanserna känns höga att vi går vidare, men vad som helst kan hända och många lag är inte så långt efter oss, säger Windswept från 4Qingz, som ligger bäst till av svensklagen på sin tredjeplats i grupp A.

I grupp B var det Betas och Bystanders som dominerade. Lagen vägrade att dela med sig av vinsterna och Betas plockade hem tre vinster och sitter i topp med 63 poäng. Bystanders tog resterande två segrar och sitter på en stadig andraplats, endast tre poäng bakom Betas. Efter Bystanders sitter ytterligare två norska lag; North71 och Allan Oil, följt av Myst1s Gaming från Finland. De svenska lagen Any Trolls in Chat och FAKKAUR från toppdivisionen hade det aningen tuffare under första halvan av regionala gruppslutspelet och ligger just nu på en sjätte- samt åttondeplats.

I grupp C är det WeGoKill, som kom sist i toppdivisionens gruppspel, som nu toppar sin grupp med 55 poäng, följt av Where Team på 47 poäng, som trillade ner till det regionala slutspelet i sista veckan av toppdivisionens gruppspel. På tredjeplats sitter finska IQUE på 44 poäng, följt av danska Drrt Skap och svenska Crowd Controll.

Vi är redan halvvägs i det regionala gruppslutspelet och nu återstår endast fem matcher innan vi vet vilka 16 lag som tar sig hela vägen till den regionala slutspelsfinalen.

Alla resultat och grupper finner du här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..