×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Sverige

Teaminet vinner svenska PUBG divisionen av Fragleague efter imponerande comeback

1
Teaminet vinner den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague säsong 6 och tar med sig Furafic Fark till toppdivisionens slutspel.
Det var en minst sagt händelserik sista vecka i den svenska PUBG divisionen. Inför veckan satt Teaminet på en tredjeplats med 15 poäng upp till ettan Furafic Fark. Inför veckan sa Othiss att det är dags att ”go big or go home” och det var just det de gjorde när de tog hela 75 poäng i sista veckan och även slog kill-rekordet i match två, med hela 19 kills.

Alla spelare i Teaminet levererade starkt i sista veckan när det väl gällde. Othiss lyckades med en imponerande clutch i första matchen när han var ensam kvar mot tre Furafic Fark spelare, en spelare från LFP och två från Behind. Othiss tog bilen rakt genom cirkeln för att ta hem en 1v1 mot Salty_Swede efter att Behind knockat två från Furafic Fark.

– När jag insåg att det var två knockade i Furafic, så var det bara all-in playen som fanns för att vinna gamet, när jag väl kom dit och den kvarvarande FF-spelaren föll tillbaka till en ridge snodde jag med mig en extra kill av en av de knockade spelarna, jag gick mest på instinkt. tog ett snabbt beslut som gav oss ett momentum som fick oss rullande, berättar David "othiss" Othberg

I tredje matchen var det Akdov370 som stod för en stark prestation när han plockade upp hela nio kills på egen hand. I sista matchen valde Teaminet att pusha Furafic Fark för att säkra vinsten, vilket de också lyckades med. Och med det vann de säsongen med hela 208 poäng mot Furafic Farks 186 poäng. Men Furafic Fark får följa med Teaminet till toppdivisionens slutspel tack vare sin andraplats. Crowd Controll fick aldrig riktigt i gång spelet i sista veckan och får nöja sig med en tredjeplats. Vi högg tag i Othiss och Babanolis från Teaminet.

– Det känns väldigt skönt att efter ett par säsonger i regionala divisionen äntligen ta steget upp, känns som det var på tiden... Som jag nämnde i intervjun förra veckan kändes det som vi var tvungna att "Go big or, go home" med tanke på att det var 15 poäng upp till Furafic Fark inför sista veckan och att de spelat stabilt de andra veckorna. Det kändes som vi spelade avslappnat och med bra kommunikation. Efter att vi vann gamet på det sättet som vi gjorde mot just Furafic, så fick vi ett momentum inför game två som gjorde att vi bara kunde spela avslappnat, göra rätt beslut och prestera på den nivån vi vet att vi kan, säger Othiss och utvecklar:

– Det känns i efterhand som att de två bästa lagen gick vidare till toppdivisionens slutspel. Sen hoppas jag att EYE (Eyeballers originals) kvalar tillbaka till regionals, vad är Fragleague utan EYE? Tack till laget som bar en gammal man upp till toppdivisionen samt Made In Malmö för moralisk support mellan veckorna!

– De känns väldigt bra fast samtidigt lite oväntat då jag aldrig gick in 100% för att vinna Fragleague, jag ville mer spela för kul. Det var första gången men det känns väldigt bra för att vara första gången. Inför sista veckan så sa vi bara att vi ska göra vårt bästa och se vart vi kommer och de slutade uppenbarligen väldigt bra. Jag vill såklart tacka hela laget för att jag ens fick vara med dem, speciellt till Othiss som gav mig chansen. Och sedan vill jag även tacka alla för alla små tips osv som man får under gamet. Sedan vill jag framför allt tacka Flow1e då han hjälpte väldigt mycket och bara var positiv. Han var den som var mest IGL så det var roligt att se hur han gjorde. Sedan vill jag även säga att de är ganska roligt att man bara är 15, snart 16, och får spela i toppdivisionen och se hur allt fungerar högre upp, säger Babanolis och tillägger:

– Man måste också tillägga att det var roligt att carrya gamle Othiss.

Med det kan Teaminet; Othiss, Babanolis, Akdov370 och Flow1e, titulera sig mästare av den svenska regionala PUBG divisionen av Fragleague säsong 6. Nästa gång vi får se Teaminet och Furafic Fark blir i toppdivisionens slutspel den trettionde maj.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..